LET OP: Wegens het Coronavirus zijn er beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je zo vroeg mogelijk aan. Wij werken volgens de hoogste RIVM veiligheidsstandaarden om de veiligheid van moeder en kind te garanderen.

Wie zijn wij?

Alles wat je over ons moet weten

Je bent zwanger en er komt van alles op je af. Je zoekt de beste kraamzorg organisatie met de juiste kennis en ervaring. Wij begrijpen dat! Onze organisatie staat al jaren goed aangeschreven bij cliënten, verloskundigen en álle zorgverzekeraars. Dit komt doordat wij werken met mensen die de kraamzorg en de kraamvrouw goed begrijpen, professionele en ervaren kraamverzorgenden die met hun hart werken. Je kunt er dus van uitgaan dat je kraamzorg bij ons altijd goed geregeld is. Meer weten? Bekijk het filmpje.

Meer dan 35.000 tevreden moeders gingen jou voor

De kraamtijd met jouw kindje beleef je maar één keer. Ook als je al kinderen hebt. Je wilt daarom dat alles in één keer goed gaat. Wij begrijpen dat! Vanaf de aanmelding stemmen wij onze zorg af op al jouw verwachtingen. Ons belofte is eenvoudig: boven al jouw verwachtingen scoren. Die belofte maken we ook echt waar, want we zien veel positieve reacties op onze zorgverlening. Dat geeft ons energie en daar doen we het voor! Inmiddels hebben wij al meer dan 35.000 tevreden moeders verzorgd. Ben je benieuwd naar de ervaringen? Lees hier de ervaringen.

Jouw wensen, onze zorg

Wij komen bij jou thuis en begrijpen dat we ons moeten aanpassen! Geen wens is te gek. Het is tenslotte jouw huis, jouw kindje en jouw kraamtijd. Tijdens het intake gesprek zal de zorgconsulente al je wensen vastleggen in een zorgplan. Na de bevalling werkt de kraamverzorgende met dit zorgplan, zodat ze precies weet waar ze rekening mee moet houden. Heb je bijvoorbeeld andere kinderen die naar school moeten? Wil je dat de kraamverzorgende rekening houdt met bepaalde culturele/religieuze normen en waarden? Liever schoenen aan of uit bij jou thuis? Of een kraamverzorgende die kan omgaan met jouw hond of kat? Geen probleem, jouw wensen, onze zorg!

Onze sterke punten

  • Wij zijn ISO/HKZ en WHO borstvoeding gecertificeerd
  • Alle zorgverzekeraars vergoeden onze zorg
  • Ruim 35.000 moeders gingen jou voor
  • Onze clienten waarderen ons met een 9.7

Waar leveren wij kraamzorg

Bekijk hieronder of Kraamzorg Mama ook bij jou in de buurt actief is door jouw postcode in het onderstaande veld in te voeren.

We staan voor jou klaar en hier is het bewijs

Kraamzorg is een WHO borstvoeding gecertificeerd. Dit is een officiële erkenning van onze jarenlange ervaring met de begeleiding van moeders die kiezen voor borstvoeding.

Kraamzorg Mama is al jaren in het bezit van het het HKZ-keurmerk. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan kraamzorg organisaties.

Kraamzorg Mama is een organisatie dat al jaren goed staat aangeschreven bij cliënten, verloskundige en alle zorgverzekeraars. Dit blijkt uit onze hoge cliënttevredenheidsscore.

Nummer 1 in de categorie kraamzorg op trustpilot.nl. Trustpilot is een onafhankelijke website waar clienten de dienstverlening van organisaties kunnen beoordelen.

Zo weet je zeker dat je bij ons de beste zorg krijgt

Kraamzorg Mama bestaat uit een groot team van ervaren kraamverzorgenden. Dankzij al hun kennis en ervaring kunnen ze jouw gezin de best mogelijke start bieden. Natuurlijk hebben wij onze kwaliteit ook gewaarborgd in de vorm van certificaten. Alle kraamverzorgende zijn in het bezit van het HKZ-keurmerk, WHO-borstvoedingscertificaat, EHBO- en Reanimatiecertificaat. Ieder jaar worden onze kraamverzorgenden minimaal 4 keer bijgeschoold, zo weet je zeker dat je bij ons de beste zorg krijgt!

Ons werkgebied

Wij leveren kraamzorg in heel Zuid-Holland, Noord-Holland, Breda en Midden Nederland. Dus woon je in of verhuis je naar deze regio, dan kun jij je kraamzorg bij ons regelen. Weet je niet zeker of wij ook de zorg bij jou kunnen leveren? Doe de postcodecheck of bel onze gratis informatielijn 088 711 0100.

Wij helpen ouders die het wat minder breed hebben

Wij bieden in samenwerking met Stichting Babyspullen een Babystartpakket aan voor (aanstaande) ouders die het wat minder breed hebben. Het babystartpakket bevat nieuwe en gebruikte spullen van goede kwaliteit. Hierin zit alles wat de kraamzorg adviseert voor het verzorgen en kleden van een pasgeboren baby. Heb jij een startpakket nodig? Tijdens het intakegesprek kun je dit met de zorgconsulente bespreken.​​

Wij helpen ouders in het Ronald McDonald Huis

Gelukkig gaan de meeste bevallingen goed en mogen aanstaande ouders vaak al binnen een paar dagen naar huis. Helaas komt het ook weleens voor dat de pasgeborene na de bevalling langer moet verblijven in het ziekenhuis. Als ouder wil je dan natuurlijk zo dicht mogelijk bij je kindje verblijven. Ook kraamzorg is daarbij onmisbaar. Speciaal daarom heeft Kraamzorg Mama een goede samenwerking met de Ronald McDonald Huizen in Nederland. Wij hebben een vast team dat deze ouders gedurende de kraamtijd ondersteunt. Daarnaast doneren we bij elke inschrijving een vaste bijdrage aan de Ronald McDonald Huizen in Nederland.

Contact

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur. Bel voor meer informatie naar onze gratis informatielijn 088 711 0100.

"Meer dan 35.000 tevreden moeders gingen je voor!"

Verzekering

Kraamzorg Mama heeft contacten met alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wij de basisvergoeding rechtstreeks verrekenen met jouw zorgverzekeraar.

Vragen?

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur. Bel voor meer informatie naar onze gratis informatielijn 088 711 0100.

Direct inschrijven