LET OP: Wegens het Coronavirus zijn er beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je zo vroeg mogelijk aan. Wij werken volgens de hoogste RIVM veiligheidsstandaarden om de veiligheid van moeder en kind te garanderen.

Verzekeringen

Wat zijn de kosten voor kraamzorg

Wij hebben contracten met álle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wij de kosten voor kraamzorg direct verrekenen met jouw zorgverzekeraar. Je hoeft ons dus niets voor te schieten. Afhankelijk van je verzekering, kan ook je eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag!

Eigen bijdrage

Iedereen in Nederland is voor kraamzorg verzekerd in de basisverzekering, wel geldt er een eigen bijdrage als je niet voldoende aanvullende verzekerd bent. Dit is landelijk bepaald. De kosten voor de eigenbijdrage is in 2019 vastgesteld op € 4,40 per uur. Deze kosten zijn bij alle kraamzorg bureaus gelijk. Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan het zijn dat deze eigen bijdrage volledig of gedeeltelijk wordt vergoed.

Kom je er niet uit?

Ben je niet zo thuis in die papierwinkel van je verzekering? Wij zoeken de mogelijkheden van jouw verzekeringsmaatschappij graag voor je uit! Bel naar onze gratis informatielijn: 0800-888 6 999.

Direct inschrijven

Onze sterke punten

  • Wij zijn ISO/HKZ en WHO borstvoeding gecertificeerd
  • Alle zorgverzekeraars vergoeden onze zorg
  • Ruim 35.000 moeders gingen jou voor
  • Onze clienten waarderen ons met een 9.7

Waar leveren wij kraamzorg

Bekijk hieronder of Kraamzorg Mama ook bij jou in de buurt actief is door jouw postcode in het onderstaande veld in te voeren.