LET OP: Wegens het Coronavirus zijn er beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je zo vroeg mogelijk aan. Wij werken volgens de hoogste RIVM veiligheidsstandaarden om de veiligheid van moeder en kind te garanderen.

Welkomstcadeau

Meld je nu aan voor kraamzorg en je ontvangt tijdelijk een cadeaukaart t.w.v. 225 EURO. Daarnaast ontvang je een jaar lang korting bij Ikwordmama.nl.

Cadeaukaart bij inschrijving

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang direct na je inschrijving 2 cadeaukaarten met een totale waarde van 225 EURO. De eerste cadeaukaart t.w.v. 75 EURO is te besteden op alle kinderwagens van ikwordmama.nl. De tweede cadeaukaart t.w.v. 150 EURO is te besteden op alle 3-delige kinderkamers van ikwordmama.nl. De actievoorwaarden lees je hier.

Mama Pas

Na je inschrijving ontvang je van ons ook een gratis Mama Pas. Met deze pas kan je tot 1 jaar na je zwangerschap korting krijgen op alle producten van ikwordmama.nl. Iedere maand komen er nieuwe acties bij, waar je vrijblijvend gebruik van mag maken. Hieronder staan een aantal merken waar je met je Mama Pas korting kan krijgen.

Huidige kortingen

TOMMEE TIPPEE

Na je aanmelding bij Kraamzorg Mama krijg je een unieke kortingscode die je kunt gebruiken voor korting op producten van Tommee Tippee.

Tommee Tippee

Baby's zijn het gelukkigst als alles werkt zoals moeder natuur het heeft bedoeld. Dit geldt vooral voor het voeden. Daarom ontwikkelde het bedrijf Tommee Tippee de bekroonde Closer to Nature reeks. Een uniek assortiment flessen en andere voedingsproducten met de extra brede Closer to Nature speen om de natuurlijke vorm en beweging van de borst na te bootsen, net als in het echt! Of je nu besluit om borstvoeding te geven (specifieke starterset borstvoeding en de elektrische borstkolf) of flesvoeding (starterset flesvoeding en magnetron- of elektrische stoomsterilisator): Closer to Nature van Tommee Tippee heeft alles wat je kleine baby nodig heeft.

De korting is te gebruiken op de site van www.ikwordmama.nl met de unieke code die bij de Mamapas is meegezonden. Vul bij betalen onder het kopje "kortingscode" de code in en profiteer van een leuke korting!

Quinny

Na je aanmelding bij Kraamzorg Mama krijg je een unieke kortingscode die je kunt gebruiken voor korting op producten van Quinny.

Quinny

Quinny maakt mooie en slimme producten die meegroeien met je kind. Dus niet alleen een ideale oplossing voor nu...maar ook passend voor de toekomst. De producten van Quinny zijn ontworpen met de stad als uitgangspunt. Is de stad jouw thuis en geniet je volop van city life? Dan wil je dit uiteraard zo houden op het moment dat je een kind krijgt. Net als jij, wil je dat je kind de energie en de fantastische vibe van de stad beleeft.

Jouw levensstijl vormt de basis voor ons design. We voegen graag waarde toe aan jouw leven door je te voorzien van slimme en functionele oplossingen zodat jij de stad als jouw leefwereld blijft omhelzen. Zo kun je ook als ouder blijven doen wat je wil.

Walk your way!

 

De korting is te gebruiken op de site van www.ikwordmama.nl met de unieke code die bij de Mamapas is meegezonden. Vul bij betalen onder het kopje "kortingscode" de code in en profiteer van een leuke korting!

Safety 1ST

Na je aanmelding bij Kraamzorg Mama krijg je een unieke kortingscode die je kunt gebruiken voor korting op producten van Safety 1ST.

Omdat elke dag een ontdekkingsreis is voor kinderen, maar ook voor ouders, biedt Safety 1st slimme, veilige, up-to-date en betaalbare oplossingen voor elk moment in het leven van jouw kindje. En natuurlijk voor jou als ouder. Veiligheid in huis, tijdens het eten, op reis, veiligheid in de auto.. zowel indoor als outdoor helpt Safety 1st ouders om een comfortabele en veilige omgeving te creëren, waarin hun kinderen kunnen ontwikkelen en de wereld kunnen ontdekken.

De korting is te gebruiken op de site van www.ikwordmama.nl met de unieke code die bij de Mamapas is meegezonden. Vul bij betalen onder het kopje "kortingscode" de code in en profiteer van een leuke korting!

Maxi Cosi

Na je aanmelding bij Kraamzorg Mama krijg je een unieke kortingscode die je kunt gebruiken voor korting op producten van Maxi Cosi.

 

Voor onvergetelijke momenten met je gezin

Veel van ons zijn ondertussen zelf ouder. We hebben slapeloze nachten doorstaan en zijn euforisch geweest over het eerste tandje. En hoe groot de volgende uitdaging ook is, een lachje of een hikje van je kleintje is genoeg om er weer vol voor te gaan. Niemand kan je uitleggen hoeveel plezier ouderschap geeft, je moet het zelf ervaren.

Wij willen ervoor zorgen dat jij maximaal kunt genieten van al die kleine en grote geluksmomenten. Door de allerveiligste autostoel te ontwerpen die je in één keer vastklikt, door een kinderwagen te maken waar je altijd op kunt vertrouwen door producten te ontwikkelen waardoor jij zorgeloos kunt genieten van je gezin.

Juist door te achterhalen wat niet werkt, kunnen we producten maken die wél werken. Alleen als we weten wat jij niet prettig vindt, kunnen we iets ontwikkelen dat wel helemaal naar je zin is. 

Hoe weten we wat ouders vandaag willen?
We ontwikkelen natuurlijk niet alleen producten op basis van onze eigen ervaringen. We vinden het heel belangrijk om naar jou te luisteren.

Het is ons doel om ouders te adviseren en gerust te stellen. En we willen onze zorgzame kijk op het leven met je delen. Iets dat zo pril en kwetsbaar is als een nieuw leven, willen we koesteren en beschermen. 

Slimme en zorgzame oplossingen voor je gezin, elke dag
Met alle kennis die we opdoen van ouders ontwerpen we slimme en zorgzame oplossingen voor kinderen.

Slimme oplossingen

  • Ze lossen problemen op waar ouders tegenaan lopen.
  • Ze zijn zo makkelijk in gebruik dat ze tijd besparen.
  • Ze zien er geweldig uit en voelen heerlijk.

Zorgzame oplossingen

  • Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en comfort.
  • We houden rekening met de wereld om ons heen.

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we producten maken die er toe doen. Producten die echt iets bijdragen aan de tijd die gezinnen met elkaar doorbrengen. Producten die al die mooie momenten samen nog nét iets mooier maken. 

De korting is te gebruiken op de site van www.ikwordmama.nl met de unieke code die bij de Mamapas is meegezonden. Vul bij betalen onder het kopje "kortingscode" de code in en profiteer van een leuke korting!

Bibi

Na je aanmelding bij Kraamzorg Mama krijg je een unieke kortingscode die je kunt gebruiken voor korting op producten van Bibi.

Over Bibi
Het Zwitserse merk Bibi behoort tot de meest succesvolle premium merken op het gebied van baby producten. Met de hoge kwaliteitsstandaard en Zwitserse precisie verovert Bibi in rap tempo de wereldmarkt en geniet ze van daag de dag internationaal een uitstekende reputatie.

Bibi heeft al meer dan 75 jaar ervaring, echte passie voor baby producten en Bibi werkt bij de ontwikkeling van haar producten nauw samen met moeders, gerenommeerde experts, kraamverzorgers, logopedisten, tandartsen en erkende laboratoria.

Bibi producten worden op duurzame wijze geproduceerd en zijn vrij van schadelijke stoffen. Ervaring is zeer waardevol en heeft tijd nodig; dit vindt u terug in onze producten. Na ruim 75 jaar baby kennis werkt Bibi nog altijd onvermoeibaar verder aan het beter maken van de wereld voor baby's.

De korting is te gebruiken op de site van www.ikwordmama.nl met de unieke code die bij de Mamapas is meegezonden. Vul bij betalen onder het kopje "kortingscode" de code in en profiteer van een leuke korting!

Difrax

Na je aanmelding bij Kraamzorg Mama krijg je een unieke kortingscode die je kunt gebruiken voor korting op producten van Difrax.

Difrax: Omdat jij en je baby het beste verdienen!
Het Difrax design team ontwikkelt samen met experts al onze innovaties. Het Difrax team maakt al bijna 50 jaar het verschil! Zij zijn het hart van ons bedrijf en maken papa’s, mama’s en kinderen wereldwijd blij met de innovatieve en trendy producten van Difrax!

Veilig en betrouwbaar
Dat horen babyartikelen te zijn. Onze artikelen worden uitvoerig getest voordat ze in de handen komen van de werkelijke experts; jij en je kindje!

Al 50 jaar Difrax
Difrax is er al 50 jaar voor baby’s en hun ouders. De geschiedenis van Difrax begint in 1967, toen Dimphna en Frank van Eijkelenborg met hart en ziel een handelsonderneming in babyproducten startten. ‘Di’ van Difrax kwam van Dimphna, ‘Fra’ van Frank en de X stond voor de naam van de (toen natuurlijk nog onbekende) opvolger. De eerste producten waren katoenen wattenstaafjes en babyrammelaars.

Betere babyproducten ontwikkelen
Sinds 1999 staat dochter Vivienne aan het roer van Difrax. Zij kreeg het vak met de paplepel ingegoten. “Als kleuter al ‘werkte’ ik mee in de zaak: als model voor een jurkje dat mijn ouders hadden ontworpen. En samen met mijn zus en broer speelde ik vaak verstoppertje tussen dozen vol babyproducten. Toch was ik na mijn studie bedrijfskunde niet van plan om Difrax over te nemen. Dat pakte echter anders uit toen ik besloot er ‘gewoon eens te gaan kijken’. Ik werd enorm gegrepen door de mogelijkheden van Difrax. Ik zag twee grote uitdagingen: nog betere babyproducten ontwikkelen èn kansen creëren in het buitenland. Ik werd gegrepen door de mogelijkheden binnen de babybranche en dat is zo gebleven.”

 

De korting is te gebruiken op de site van www.ikwordmama.nl met de unieke code die bij de Mamapas is meegezonden. Vul bij betalen onder het kopje "kortingscode" de code in en profiteer van een leuke korting!

Dr. Brown

Na je aanmelding bij Kraamzorg Mama krijg je een unieke kortingscode die je kunt gebruiken voor korting op producten van Dr. Brown.

De producten van Dr. Brown’s
Dr. Brown’s werd ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Brown en is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby’s.

De producten van Dr. Brown’s worden wereldwijd geadviseerd door artsen en worden veel gebruikt op kraamafdelingen en in professionele kinderopvangcentra. De werking van de fles is wetenschappelijk aangetoond.

Waarom Dr. Brown’s?
Met Dr. Brown’s voed je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes, waardoor vitamine C, A en E optimaal behouden blijven. De fles helpt o.a. darmkrampjes, boertjes, overgeven en zere oortjes voorkomen. De positieve druk die door het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Je baby hoeft niet hard te zuigen: de speen ‘stimuleren’ is voldoende.

De flessen van Dr. Brown’s…
…helpen voedproblemen en zere oortjes voorkomen
De Amerikaanse arts Craig Brown bedacht in 1996 het Natural Flow-ventielsysteem. Dit unieke systeem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat fles en speen vacuüm gezogen worden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden met positieve druk helpt Dr. Brown’s darmkrampjes, boertjes en overgeven voorkomen. Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en dat helpt zere oortjes voorkomen.

…helpen belangrijke vitaminen te behouden
Dr. Brown’s helpt als beste belangrijke voedingstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek aan de Universiteit van Nevada*. Ons ventielsysteem zorgt er namelijk voor dat vitamine C, A en E in borst- en flesvoeding niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het voeden.

 

De korting is te gebruiken op de site van www.ikwordmama.nl met de unieke code die bij de Mamapas is meegezonden. Vul bij betalen onder het kopje "kortingscode" de code in en profiteer van een leuke korting!

Medela

Na je aanmelding bij Kraamzorg Mama krijg je een unieke kortingscode die je kunt gebruiken voor korting op producten van Medela.

De essentiële voordelen van moedermelk
Moedermelk gaat Medela bijzonder aan het hart. Het bevat alle voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van een baby en het sluit precies aan op de veranderende behoeften van de opgroeiende zuigeling. Met ten minste vijf maal zoveel bestanddelen als kunstvoeding, zit het vol met onmisbare vitamines, mineralen, vetzuren en belangrijke antilichamen die het afweersysteem versterken. Onlangs is aangetoond dat het ook stamcellen bevat, de universele bouwstenen voor groei en ontwikkeling.

Gezondheid van moeder en baby centraal
De producten en voorlichtingsmaterialen van Medela zijn erop gericht om de gezondheid van moeder en baby te bevorderen met behulp van de belangrijke voordelen van moedermelk. Medela stelt zich ten doel moeders te helpen zo lang mogelijk borstvoeding te geven en om gedetailleerde informatie te verstrekken zodat moeders gefundeerde beslissingen kunnen nemen over hun borstvoedingsdoelstellingen.

Een op onderzoek gebaseerd bedrijf
Onderzoek is het fundament van Medela. Onze investeringen in fundamenteel onderzoek leveren voortdurend nieuwe inzichten op en vormen zo een wetenschappelijke basis voor verdere productontwikkeling. Een recente innovatie is een voedingssysteem waarbij baby's het zuiggedrag kunnen toepassen dat ze aan de borst hebben geleerd, alsmede de technologieën Initiation en 2-Phase Expression – exclusieve kolfpatronen die moeders helpen bij het inzetten, opbouwen en op gang houden van de productie van moedermelk.

 

Philips AVENT

Na je aanmelding bij Kraamzorg Mama krijg je van ons een unieke kortingscode voor korting op Philips Avent producten.

Philips AVENT

Een gezonde start, een gezonde toekomst
Met Philips Avent ben je ervan verzekerd dat de producten perfect aansluiten bij de behoeften van jou en je baby. Of je nu borstvoeding of flesvoeding geeft: met bijvoorbeeld de borstcompressen, tepelbeschermers en voedingsflesjes maak je het zo comfortabel en aangenaam mogelijk voor jou en je baby. Daarnaast vind je babyfoons, thermometers en fopspenen die op basis van uitgebreide onderzoeken zijn ontwikkeld.

Vertrouwd door moeders sinds 1984
Philips Avent houdt zich sinds 1984 bezig met het ontwerpen en produceren van producten die zijn geïnspireerd door de natuur en zijn ontwikkeld op basis van uitgebreid onderzoek en klinische tests.

 

De korting is te gebruiken op de site van www.ikwordmama.nl met de unieke code die bij de Mamapas is meegezonden. Vul bij betalen onder het kopje "kortingscode" de code in en profiteer van een leuke korting!

Onze sterke punten

  • Wij leveren jou de beste zorg!
  • Geen wens is ons te gek
  • Ervaren kraamverzorgende met ruimte kennis
  • Alle certificaten in huis

Ervaringen

Familie Lis

Vandaag weer ons laatste mooie kraamdag met deze Topper, Ilona! Attent, Lief, Kundig en Behulpzaam en niet te vergeten haar lekkere...

Lees meer...