LET OP: Wegens het Coronavirus zijn er beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je zo vroeg mogelijk aan. Wij werken volgens de hoogste RIVM veiligheidsstandaarden om de veiligheid van moeder en kind te garanderen.

Kwaliteit

Kraamzorg Mama staat al jaren goed aangeschreven bij cliënten, verloskundige en álle zorgverzekeraars. We kennen een zeer hoge cliënttevredenheidscijfer. 97% Van alle cliënten geeft bij de ervaring aan tevreden of zeer tevreden te zijn met onze zorg. Dit komt omdat het gehele team bewust bezig is met kwaliteit! Daar zijn we trots op!

Ervaringen Kraamzorg Mama

Een prachtig begin van het leven, dat gunnen wij ieder kindje. Onze kraamverzorgenden doen er alles aan om jullie de beste start te geven, zodat je na de kraamtijd de zorg voor je kindje zelfstandig en vol vertrouwen door kunt zetten. Onze kraamverzorgenden hebben de afgelopen jaren samen al meer dan 17.000 tevreden moeders mogen verzorgen! Dat heeft een hoop lieve reacties opgeleverd. We ontvangen elke dag nog meer lieve reacties.

Klik hier voor de meest recente ervaringen.

Cliënttevredenheidsonderzoek 9.7

Kraamzorg Mama staat al jaren goed aangeschreven bij cliënten, verloskundigen en álle zorgverzekeraars. We kennen een zeer hoog cliënttevredenheidscijfer. Van alle cliënten geeft 97% bij de ervaring aan tevreden of zeer tevreden te zijn met onze zorg.

Onze sterke punten

  • Wij zijn ISO/HKZ en WHO borstvoeding gecertificeerd
  • Alle zorgverzekeraars vergoeden onze zorg
  • Ruim 35.000 moeders gingen jou voor
  • Onze clienten waarderen ons met een 9.7

Waar leveren wij kraamzorg

Bekijk hieronder of Kraamzorg Mama ook bij jou in de buurt actief is door jouw postcode in het onderstaande veld in te voeren.

We staan voor jou klaar en hier is het bewijs

Kraamzorg is een WHO borstvoeding gecertificeerd. Dit is een officiële erkenning van onze jarenlange ervaring met de begeleiding van moeders die kiezen voor borstvoeding.

Kraamzorg Mama is al jaren in het bezit van het het HKZ-keurmerk. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan kraamzorg organisaties.

Kraamzorg Mama is een organisatie dat al jaren goed staat aangeschreven bij cliënten, verloskundige en alle zorgverzekeraars. Dit blijkt uit onze hoge cliënttevredenheidsscore.

Nummer 1 in de categorie kraamzorg op trustpilot.nl. Trustpilot is een onafhankelijke website waar clienten de dienstverlening van organisaties kunnen beoordelen.

Wij hebben alle kwaliteitscertificaten in huis!

Kraamzorg Mama is al jaren in het bezit van het WHO-borstvoedingscertificaat en het HKZ-keurmerk. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan kraamzorgorganisaties. Ook voldoen wij aan alle eisen die gesteld worden aan een goed werkend kwaliteitsmanagementsysteem. Dit is een systeem waarmee de kwaliteit van de zorgverlening wordt gemeten, geëvalueerd en verbeterd.

Wij vragen ook tijdens de zorg naar jouw mening!

Om te beoordelen of de zorg daadwerkelijk aansluit op jouw wensen en behoeften, evalueren wij iedere zorg. Dit gebeurt halverwege de zorg, waarbij de zorgconsulente contact met jou opneemt om te vragen of je tevreden bent. Sluit de kraamzorg aan op je verwachtingen? Zijn er nog aandachtspunten? Indien er bijzonderheden zijn passen wij de zorg direct aan. Tenslotte, iedere kraamtijd is uniek en we willen jullie koste wat het kost tevreden houden.

We zoeken constant verbetering!

De praktijkopleider van Kraamzorg Mama voert regelmatig kwaliteitsbezoeken uit. De kwaliteitsbezoeken zijn bedoeld om te beoordelen of de zorg wordt geleverd conform zorgplan en of er wordt gewerkt volgens de juiste protocollen en werkwijzen. Zo kunnen we onze kraamverzorgende ook zien werken . Door onze kraamverzorgenden regelmatig te bezoeken houden wij de kennis van onze dames op een hoog niveau.

Wij investeren in onze kraamverzorgenden, voor de beste zorg!

Kraamzorg is constant in ontwikkeling. Om bij te blijven en de beste zorgmethodes toe te passen, volgen de kraamverzorgenden regelmatig cursussen en trainingen. Je kunt dan denken aan onderwerpen als borstvoeding, EHBO, reanimatie, acute verloskunde en babymassage. Ook de protocollen die gebruikt worden in de zorg worden regelmatig geëvalueerd en aangescherpt. Dit zorgt voor een continue ontwikkeling van de deskundigheid en professionaliteit van het gehele team van Kraamzorg Mama.

Vragen?

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur. Bel voor meer informatie naar onze gratis informatielijn 088 711 0100.

Direct inschrijven