LET OP: Wegens het Coronavirus zijn er beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je zo vroeg mogelijk aan. Wij werken volgens de hoogste RIVM veiligheidsstandaarden om de veiligheid van moeder en kind te garanderen.

Let op! slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je daarom zo vroeg mogelijk aan! Zo loop je nooit het risico de kraamtijd in te gaan zonder kraamzorg. Bij aanmelden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

"meer dan 35.000 tevreden moeders gingen jou voor!"

Vul je gegevens in

- Je hebt geen achternaam ingevoerd.

- Je telefoonnummer is onjuist ingevuld. Vul het als volgt in, voorbeeld: 070-1234567

- De postcode is onjuist ingevuld, vul het als volgt in, bijvoorbeeld: 2544 EA

- Het huisnummer is onjuist ingevuld. Vul het als volgt in, voorbeel: 40 A

We staan voor jou klaar en hier is het bewijs

Kraamzorg is een WHO borstvoeding gecertificeerd. Dit is een officiële erkenning van onze jarenlange ervaring met de begeleiding van moeders die kiezen voor borstvoeding.

Kraamzorg Mama is al jaren in het bezit van het het HKZ-keurmerk. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan kraamzorg organisaties.

Kraamzorg Mama is een organisatie dat al jaren goed staat aangeschreven bij cliënten, verloskundige en alle zorgverzekeraars. Dit blijkt uit onze hoge cliënttevredenheidsscore.

Nummer 1 in de categorie kraamzorg op trustpilot.nl. Trustpilot is een onafhankelijke website waar clienten de dienstverlening van organisaties kunnen beoordelen.