LET OP: Wegens het Coronavirus zijn er beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je zo vroeg mogelijk aan. Wij werken volgens de hoogste RIVM veiligheidsstandaarden om de veiligheid van moeder en kind te garanderen.

Intake gesprek

Wij willen alles goed voorbereiden

Jij hebt bepaalde verwachtingen en ideeën over jouw kraamtijd en wij hebben veel informatie en tips verzameld voor jou. Het intakegesprek is een goed moment om dit samen te bespreken en tot een mooi zorgplan te komen. Daarom komen we rond de 7de maand van je zwangerschap gezellig bij jou op bezoek.

Geen wens is te gek

Wij komen bij jou thuis en begrijpen dat we ons moeten aanpassen. Geen wens is te gek. Het is tenslotte jouw huis, jouw kindje en jouw kraamtijd. Tijdens het intakegesprek zal de zorgconsulente al je wensen vastleggen in een zorgplan(boekje). Na de bevalling werkt de kraamverzorgende met dit boekje zodat ze precies weet waar ze rekening mee moet houden. Heb je bijvoorbeeld andere kinderen die naar school moeten? Wil je dat jouw kraamverzorgende rekening houdt met bepaalde culturele of religieuze normen en waarden? Liever schoenen aan of uit bij jou thuis? Of een kraamverzorgende die om kan gaan met jouw hond of kat? Geen probleem, jouw wensen, onze zorg! Ook vertellen we je wat je van onze kraamverzorgende kan verwachten.

Hoeveel uur kraamzorg kan ik krijgen?

Gemiddeld ontvangt een moeder 49 uur kraamzorg, verdeeld over 8 dagen. Maar afhankelijk van je situatie kan dit ook te veel of te weinig voor je zijn. Is het bijvoorbeeld je eerste kindje? Of heb je onverwachts een keizersnede gehad? Dan gaat het aantal uren wellicht omhoog. Blijf je paar dagen in het ziekenhuis of kraamhotel? Dan gaat het aantal uren wellicht omlaag. Heb je zelf een reden voor meer of minder zorg? In overleg met de zorgconsulente is vrijwel alles mogelijk.

Vragen?

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur. Bel voor meer informatie naar onze gratis informatielijn 088 711 0100.

Direct inschrijven

Onze sterke punten

  • Wij zijn ISO/HKZ en WHO borstvoeding gecertificeerd
  • Alle zorgverzekeraars vergoeden onze zorg
  • Ruim 35.000 moeders gingen jou voor
  • Onze clienten waarderen ons met een 9.7

Waar leveren wij kraamzorg

Bekijk hieronder of Kraamzorg Mama ook bij jou in de buurt actief is door jouw postcode in het onderstaande veld in te voeren.

"Meer dan 35.000 tevreden moeders gingen je voor!"

Verzekering

Kraamzorg Mama heeft contacten met alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wij de basisvergoeding rechtstreeks verrekenen met jouw zorgverzekeraar.